Lav pris |Høj kvalitet |Hurtig levering

Privatlivspolitik

Generelle oplysninger

Dansk Pudeisolering
CVR: DK40425322
Toftegårdsvej 16
9900 Frederikshavn

Mail: info@dansk-pudeisolering.dk
Tlf.: +45 93201122

 

Behandling af Persondata

I Dansk Pudeisolering tager vi vores kunders databeskyttelse alvorligt. Vi sørger for at dine personoplysninger behandles ordentligt, samt overholder reglerne i persondataforordningen.

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du er kunde hos os:

Navn, firmanavn, adresse, tlf. nr., mailadresse og CVR-nr.

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du er leverandør hos os:

Navn, firmanavn, adresse, tlf. nr., mailadresse, CVR-nr. og betalingsoplysninger.

 

Alle oplysninger indsamles med det formål, at vi kan administrere din relation til os.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere det ønskede produkt til dig. Personoplysningerne registreres hos Dansk Pudeisolering og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysningeren tilstrækkelig beskyttelse.

 

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor oplysningerne stammer fra og hvad vi bruger dine oplysninger til. Desuden kan du få oplyst om vi har videregivet dine oplysninger, samt hvem der har modtaget dine data, medmindre det er i strid med andre personers privatlivsbeskyttelse.

Vil du gøre brug af ovenstående rettigheder, kan du kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger eller via kontaktformularen i bjælken ovenfor.

 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Her skal du kontakte os og oplyse om unøjagtigheder. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

 

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan kontakte os på ovenstående kontaktoplysninger eller i kontaktformularen i bjælken ovenfor. 

 

I Dansk Pudeisolering sletter vi dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

 

Privatlivspolitikken er opdateret pr. 29.10.2019