Isoleringspuder

Vi specialfremstiller isoleringspuder i vores egen tekniske isoleringssystue i Frederikshavn.

Isoleringspuder

De produceres både til varme- og kolde installationer og altid efter Jeres specifikke behov og krav.

Det skal være så nemt som muligt at investere i isoleringspuder. I mange tilfælde kan vi producere isoleringspuderne ud fra mål og billeder eller ved hjælp af tegninger med mål. Findes disse ikke eller er det et større projekt, så tager vi selvfølgelig ud og måler op til isoleringspuderne. Vi laver altid en tegning af alle isoleringspuder, som vi gemmer i Jeres kundemappe hos os, så det er nemt for Jer at genbestille.

Valg af materialer afhænger altid af det enkelte emne, der skal isoleres, og omgivelserne omkring (udendørs eller indendørs), samt specifikke krav til materialerne. Med vores store udvalg af kvalitetsmaterialer kan vi også finde en løsning til Jer. F.eks. kan vi fremstille isoleringspuder til emner på op til 1000°C, vi har skibsgodkendt lærred, samt UV- og vejrbestandigt lærred osv.
Vi laver gerne en beregning på behovet for isoleringstykkelse på isoleringspuderne, så vi kan forsøge at ramme isoleringsgraden bedst muligt, og samtidig sikre at emnet ikke over- eller underisoleres.

Et af formålene med vores isoleringspuder er, at de skal være nemme at montere, samt let aftagelige. Samtidig skal de kunne holde til adskillige aftagninger og monteringer. Derfor har vi flere forskellige monteringsløsninger, f.eks. velcrosamling, bånd med spænder, hægter med fjedre eller tråd mm.. Vi står klar til at finde den helt rigtige løsning til Jer.

(+45) 93 20 11 22
info@dansk-pudeisolering.dk