Om os

Vi har specialiseret os i fremstilling af isoleringspuder til både kolde og varme installationer.

Om os

Dansk Pudeisolering ApS har adresse i Frederikshavn i den nordlige del af Danmark. Her har vi kontor, vores isoleringssystue- og værksted, samt vores inddækningssystue. Vi har specialiseret os i fremstilling af isoleringspuder til både kolde og varme installationer.

Vores mission er ret enkel:

”Vi vil sikre at alle rør og anlæg, varme som kolde, yder den bedste performance, er sikre for miljøet og er sikre for personerne omkring”.

Fleksibilitet

Vi er en fleksibel virksomhed, der prioriterer en god dialog, og tæt kundekontakt, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til dig – vi tilpasser os dine ønsker. Da vi har egen systue og værksted kan vi ofte levere de ønskede produkter med kort varsel, og til konkurrencedygtige priser.

Kvalitet

I vores produktion benytter vi os af materialer fra de førende producenter på området, hvilket sikrer en høj kvalitet af slutproduktet samt en længere holdbarhed.

Troværdighed

Samtidig er vi Nordjyder, og går meget op i troværdighed. En aftale er en aftale – derfor leverer vi naturligvis også dit produkt til den aftalte tid og pris.

Udvikling

Vi følger udviklingen indenfor branchen, og vægter uddannelse og ny viden højt, så vi altid er opdaterede på at kunne finde den bedste mulige løsning til dig, og samtidig levere det bedst mulige produkt.

(+45) 93 20 11 22
info@dansk-pudeisolering.dk